Архива -децембар, 2018

НОВОГОДИШЊИ И БОЖИЋНИ ПРАЗНИЦИ

ПРЕМА ЗАКОНУ О ДРЖАВНИМ И ДРУГИМ ПРАЗНИЦИМА, ОВЕ ШКОЛСКЕ  ГОДИНЕ  НАСТАВА СЕ НЕЋЕ  ИЗВОДИТИ  ОД:   31.12. 2018.  ДО  8. 1.2019. ( *НОВОГОДИШЊИ   И БОЖИЋНИ ПРАЗНИЦИ *)   РЕДОВНА НАСТАВА ПОЧИЊЕ У СРЕДУ  9. ЈАНУАРА 2019. год.  НЕПАРНА СМЕНА ЈЕ ПРЕ ПОДНЕ. ЗБОГ ИЗЈЕДНАЧАВАЊА БРОЈА ЧАСОВА, НАСТАВА ЋЕ СЕ ОБАВЉАТИ ПО РАСПОРЕДУ ОД ПЕТКА.            […]

НОВОГОДИШЊЕ ЧЕСТИТКЕ

Новогодишње честитке поделили смо другарима из „Коцкице“, „Зеке“ и вртића на Пори.  Уживали смо у друштву са најмлађима!

НОВОГОДИШЊЕ ПРИРЕДБЕ

Ученици продуженог боравка у матичној школи припремили су новогодишњи програм. Амфитеатар је био препун, сви смо уживали!       Новогодишња представа продуженог боравка у ИО Турица „Потрага за срећом“ Новогодишња приредба припремне предшколске групе ИО Турица – „Нова година на врата куца“. Реализатор приредбе је Бранка Кнежевић.     Новогодишња приредба у ИО Волујцу […]

Посета вртићу „БАМБИ“

Наши четвртаци су посетили другаре из вртића „Бамби“ и уручили им новогодишње честитке.

„Креативна учионица“ – Пројектна настава

У петак 21.12.2018. године у одељењима I1 и I3, реализована је активност „Креативна учионица“ – Пројектна настава. Велики допринос настави дали су и родитељи наших ученика.

ХУМАНОСТ НА ДЕЛУ

Захваљујемо се свим ученицима и запосленима наше школе на учешћу у традиционалној акцији прикупљања слаткиша за новогодишње пакетиће. Обрадоваћемо ученике у матичној школи и издвојеним одељењима, децу која новогодишње празнике проводе у болници (акција“Буди и ти нечији Деда Мраз“ ), затим децу са Косова (посредством удружења Свети Сава).

„Додирнимо ужички Стари град“

Ученици наше школе учествовали су на конкурсу који је организовала Народна библиотека Ужице у оквиру пројекта „Инклузивна култура“. Конкурс се односио на израду тактилне макете ужичког Старог града на тему „Додирнимо ужички Стари град“.   Ученици су остварили одличне резултате и добили награде за прво, друго и треће место.

ИЗЛОЖБА У ХОЛУ ШКОЛЕ

Имамо част, да је у холу наше школе, од понедељка 3. децембра 2018.године поставка Историјског архива „Сто година од ослобођења Ужица у Првом светском рату“. Ученици показују велико интересовање за ову одличну изложбу. Изложба ће бити отворена код нас до 13.децембра.

БИЛИ СМО НА ФЕСТИВАЛУ НАУКЕ

Наши ученици су посетили Фестивал науке у Београду ( 2.12.2018.године). Уживали су у различитим огледима и поставкама из предмета природних наука.