Архива -мај, 2017

ПОНОС ШКОЛЕ, УЧЕНИК ЂОРЂЕ УДОВИЧИЋ (VII-3)

ПРВО МЕСТО НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ ИЗ БИОЛОГИЈЕ !

У недељу 28.маја   на БИОЛОШКОМ ФАКУЛТЕТУ У БЕОГРАДУ, одржано је РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ БИОЛОГИЈЕ,  на коме је ЂОРЂЕ УДОВИЧИЋ  (VII-3) освојио ПРВО МЕСТО ! Ч Е С Т И Т А М О !  

„Трагом Милутина Миланковића“

ИРИНА КАРГАНОВИЋ И МИЛИЦА ЛОЈАНИЦА VI-4

У Крагујевцу на ПМФ-у одржан је фестивал „Трагом Милутина Миланковића“. Ученице шестог разреда наше школе Милица Лојаница и Ирина Каргановић представиле су своје радове на изложби посвећеној овом великану. Искрене честитке!

„Каријерно вођење“

ДУБРАВКА СМИЉАНИЋ

Представник Националне службе за запошљавање – Ужице, одржала је 18.5.2017. године  предавање за ученке осмог разреда, на тему  „Каријерно вођење“

III – МЕСТО НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ

РУСКИ ЈЕЗИК

У недељу 14.маја   у ОШ „РАДЕ ДРАГИНАЦ “ БОРЧА одржано је РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ СТРАНИХ  ЈЕЗИКА, на коме је ученик АЛЕКСАНДАР  КОВЧИЋ (VIII-2) освојио III – МЕСТО ИЗ РУСКОГ ЈЕЗИКА. Искрене честитке нашем Александру  !

Крос РТС „Кроз Србију“

3

Данас у 10 сати,  на игралишту наше школе, одржан је крос РТС „Кроз Србију“ .      Учествовало је  65 ученика узраста од 5. до 8. разреда         РЕЗУЛТАТИ: 5. разред 1. место Немања Лазић  2. место Огњен Раковић 3. место Иван Мићовић и Ненад Новаковић     1. место Марија Пантић […]

I место на окружном такмичењу у атлетици

ANASTASIJA

Наша ученица  Анастасија Тодорић (VIII-1) освојила је ПРВО МЕСТО НА ОПШТИНСКОМ ТАКМИЧЕЊУ У АТЛЕТИЦИ,  одржано 11.5.2017. у Пријепољу. Искрене честитке  Анастасији !

У СУСРЕТ МАНИФЕСТАЦИЈИ „НОЋ ИСТРАЖИВАЧА“

6

У оквиру гостовања Научног камиона (ЦЕНТАР ЗА ПРОМОЦИЈУ НАУКЕ)  у Ужицу , ученици наше школе учествовали су у великом броју радионица примерених њиховом узрасту.