Архива -новембар, 2017

Довиђења, драга наша јесени!

предшколаци из ИО Турица

Данас су наши  предшколаци из ИО Турица приредили приредбу за родитеље са темом  “  Довиђења, драга наша јесени! „

Креативна радионица руског језика

  Креативна радионица на којој су учествовали родитељи и ученици наше школе.   Час руског језика је био посвећен руском празнику Дана мајки.  

I МЕСТО – Општинско такмичење у кошарци

Поносно истичемо да су наши кошаркаши освојили ПРВО  место на ОПШТИНСКОМ ТАКМИЧЕЊУ У КОШАРЦИ  Марић Вук VIII-4 Савовић Филип VIII-3 Ђурић Видак  VIII-4  Јараковић Саво VIII-4 Панић Лука  VII-4 Виторовић Страхиња VIII-4 Тејић Никола VII-1  Марковић АлексаVIII-4  

Четврта награда на ликовном конкурсу

НАГРАЂЕНИ

Искрене честитке нашим првацима Алиси Митровић и Николи Миловановић, добитницима четврте награде на шестом ликовном конкурсу „Нацртај,обоји и освоји“, који је организовала Форма идеале.    

„Пливање и тоњење“ – радионица за четвртаке

2

Ученици четвртог разреда наше школе учествовали су у реализацији радионице „Пливање и тоњење“ у РЦУ.     Ова радионица је организована у оквиру пројекта „Корак у физику“.      

Резултати учешћа наше школе у пројекту „Успостављање система примарне селекције отпада у школама у Ужицу и Тузли.“

PLAKAT

ОШ „Стари град“ , је узела је учешће упројекту „Успостављање система примарне селекције отпада у школама у Ужицу и Тузли“, који се реализује у оквиру Програма прекограничне сарадње Србија – Босна и Херцеговина, финансираном од стране Европске уније. Након 5 година учешћа, ученици школа у Ужицу селектовали су 160 тона отпада. _______________________________________________________________________  

НЕДЕЉА ШКОЛСКОГ СПОРТА

ПРЕМА ГОДИШЊЕМ ПЛАНУ РАДА ШКОЛЕ ЗА 2017/18. ГОДИНУ , ОДРЖАНА ЈЕ НЕДЕЉА СПОРТА У ОКВИРУ КОЈЕ СУ СЕ НАШИ УЧЕНИЦИ ТАКМИЧИЛИ У ВИШЕ СПОРТОВА (мали фудбал, одбојка, кошарка) Ривали у сва три спорта били су смена против смене (парна против непарне).

У сусрет Дану школе -КЊИЖЕВНО ВЕЋЕ

Вечерас је у простору школске библиотеке одржано књижевно вече са темом „ИВО АНДРИЋ НАШ НОБЕЛОВАЦ“.                    

У сусрет Дану школе -шаховски турнир

Такмичење у шаху, ученика наше школе, а поводом Дана школе, одржано је  9.новембра 2017.године. Такмичење је организовала наставница Весна Лучић. На такмичењу су учествовала 22 дечака и 9 девојчица. Такмичење се одвијало по куп систему.             Партије су трајале 2×5 минута за дечаке и 2х10 минута за девојчице. РЕЗУЛТАТИ: Код […]

Четрвтаци лакше у пети разред

И ове школске године наши наставници, у циљу прилагођавања ученика на предметну наставу, одржавају часове у одељењима четвртог разреда.