Архива -мај, 2019

„Моје слово, донеси ми нешто ново“

„Моје слово, донеси ми нешто ново“ Приредба и радионица припремне предшколске групе у ИО Турица. Васпитач Бранка Кнежевић

„Дан лепих порука“

„Дан лепих порука“ Акцију су организовали чланови Ученичког парламента уз подршку наставника грађанског васпитања.    

Радионице код ученика 7. разреда

  По препорукама Тима за превенцију злоупотребе психоактивних супстанци (алкохола и дрога) кроз часове грађанског васпитања у 7.разреду реализоване радионице :  Процена и јачање самопоуздања, Стрес и здрави стилови живота и Одолевање притиску групе – Право и лажно пријатељство, као и вршњачко предавање ПСА супстанце – Буди информисан. Тимски панои са радионица изложени у холу […]

„Пролећни фестивал“ у ИО Стапари

У суботу 25.5.2019.године у ОШ „Прва основна“ ИО Стапари одржан је „Пролећни фестивал“ у оквиру кога је спроведен турнир у малом фудбалу. Наша школа освојила прво место. ФУДБАЛЕРИ,БРАВО!

Другари из вртића „Зека“

Данас смо угостили другаре из вртића „Зека“. Дружили смо се у ђачким клупама, играли у фискултурној сали, посетили библиотеку и продужен боравак, а на крају освежили у ђачкој кухињи.

Посета музеју

Данас су ученици четвртог разреда посетили Народни музеј. Уживали су у предавању и фотографијама из прошлости нашег краја.

„Дан отворених врата компанија“

Осмаци наше школе посетили су компаније: “ Гинко“, „Атлас“, „Импол Севал ваљаоница алуминијума“ и „Ваљаоницу бакра“. Како би стекли што бољи увид и донели праву одлуку у вези наставка школовања, информисали су се о образовним профилима Оператер за прераду метала и Оператер за израду намештаја.

„Зелена недеља“

Наши ученици су учествовали у обележавању Зелене недеље, активност се спровела у Народној библиотеци под слоганом „Преузми иницијативу“.  

Промоције средњих школа

  Промоција Економске школе                       Промоција Угоститељско туристичке школе из Чајетине.            

Крос РТС „Кроз Србију“

  Данас је у нашој школи одржан Крос РТС-а „Кроз Србију“. Честитке свим учесницима трке.      

Победници квиза

Данас је у Народној библиотеци организован квиз поводом Дана Европе,наши ученици су освојили прво место. Честитке Николи Тимотијевићу и Горану Љубојевићу.