ПОЧЕЛА НАСТАВА У КОМПЛЕТНО ОБНОВЉЕНОЈ ШКОЛИ У ТУРИЦИ

 

РАДОСТАН ДАН !

Од данас око 170 основаца издвојеног одељења наше школе  у Турици похађа наставу у комплетно обновљеној школи. Церемонији отварања школе присуствовао је градоначелник Ужица Тихомир Петковић који је том приликом рекао:

„Деца су наша будућност и наша обавеза је да им обезбедимо услове у којима могу безбрижно и безбедно да одрастају и савлађују школско градиво, друже се и играју. Посебно када је реч о школама на сеоском подручју, тамо где, хвала богу, имамо малишане,морамо уложити напор да они имају исте услове, као њихови вршњаци у граду.“

Директорка  Станимирка Смиљанић Раонић је навела да је за ученике, родитеље и запослене у овој школи данас посебан дан, дан радости.

ДИРЕКТОРКА НАШЕ ШКОЛЕ И ГРАДОНАЧЕЛНИК

 

„170 ученика наше школе ће од данас похађати наставу у потпуно измењеним и конфороним просторијама. Сам простор ће мотивационо деловати на успехе ученичких постигнућа и да ће они поред тога што ће уживати у том простору, стицати знања и верујем да ће са радошћу долазити у школу, јер има довољно разлога за једно лепо расположење и лепе мисли“ рекла је директорка.