Архива -новембар, 2019

Правилна исхрана

  Представници Поливалентне патронажне службе Дома здравља одржали су предавање за ученике четвртог разреда.

Стручно усавршавање

Стручно усавршавање запослених “Пирамида исхода у планирању и реализацији наставе”  

Недеља школског спорта

ПРЕМА ГОДИШЊЕМ ПЛАНУ РАДА ШКОЛЕ ЗА 2019/20. ГОДИНУ , ОДРЖАНА ЈЕ НЕДЕЉА СПОРТА У ОКВИРУ КОЈЕ СУ СЕ НАШИ УЧЕНИЦИ ТАКМИЧИЛИ У ВИШЕ СПОРТОВА (мали фудбал, одбојка, кошарка)    

ДАН ШКОЛЕ

 Oве године   по педесет четврти   пут,  обележен је важан датум за све нас – Дан школе. Директорка школе отворила је свечану седницу и пожелела добродошлицу свим нашим гостима : спонзорима – фондацији породице Караклајић и породице Пејић, пензионерима, запосленима, као и свим ученицима и њиховим родитељима.   И ове године за ученике млађих и […]

Четвртаци лакше у пети разред

  Организовање часова предметне наставе код ученика четвртог разреда ради упознавања ученика са предметним наставницима који ће реализовати наставу у петом разреду.

ЈАВНА НАБАВКА –извођење једнодневног излета, наставе у природи и екскурзија

ОДЛУКА О ДОДЕЛИ УГОВОРА

“Европски дан науке”

Обележили смо га низом експеримената, изложбених радова, рециталом о Сими Лозанићу.

“Деца су украс света”

Вечерас је у амфитеатру школе одржано књижевно вече “Деца су украс света”(Љубивоје Ршумовић). Ученици,родитељи и наставници уживали су у предивном програму чланова библиотечке секције.

БЕЗБЕДНА НЕДЕЉА

Успешно су реализоване бројне активности поводом обележавања *Безбедне недеље*. Одржане су радионице, вршњачка предавања, играле се утакмице, цртали радови, све у циљу превенције било каквог вида насиља.