Архива -новембар, 2022

Награда на ликовном конкурсу за нашег предшколца

Наш предшколац из ИО Турица, Лазар Јокић, освојио је награду на ликовном конкурсу компаније Форма Идеале под називом „Нацртај, обоји и освоји!“ Честитамо!

НЕДЕЉА ШКОЛСКОГ СПОРТА

Недеља школског спорта реализована је од 14.11. до 18.11.2022. године. Ученици од 5. до 8. разреда такмичили су се у фудбалу, кошарци и одбојци. У активностима су учествовали и родитељи ученика.

Дан школе

Међународни дан толеранције

Ученици III3 су у оквиру наставе Грађанског васпитања и Верске наставе заједно са родитељима прославили Међународни дан толеранције. Исти, а различити показали смо јединство правећи дрво толеранције које ће расти како буде расло наше знање и свест о толеранцији. Заједно са другарима из вртића ,,Зека“, који су дошли у посету, поклонили нам балоне и кроз […]

Друго место на општинском првенству основних школа у одбојци

Ученице наше школе су освојиле 2. место на општинском првенству основних школа у одбојци. Екипа: Софија Мићуновић, Елена Јоксић, Дуња Кујунџић, Ива Милутиновић, Милица Марковић, Маша Миловановић, Ања Кујунџић, Николина Јовановић и Леа Марић. Наставник: Марија Цупара Честитамо!    

ДАН ПРИМИРЈА У ПРВОМ СВЕТСКОМ РАТУ

Дан победе Србије и сила Антанте у Првом светском рату, 11. новембар, у нашој школи смо обележили пригодним текстом прочитаним на првом часу у четвртак, 10. новембра, а сви ученици седмог и осмог разреда, као и запослени су носили Наталијину рамонду.