Архива -април, 2023

ОБАВЕШТЕЊЕ

У складу са Календаром образовно-васпитног рада основне школе за школску 2022/23. годину, због првомајских празника, настава се неће изводити у понедељак, 1. маја и у уторак, 2. маја. Настава почиње у среду, 3. маја 2023. године, према устаљеном распореду часова и смена – парна смена пре подне, а непарна смена после подне. Ученицима и запосленима […]

ИЗЛОЖБА И ДОДЕЛА ДИПЛОМА ЗА ДЕЧЈУ КАРИКАТУРУ ,,МАЛИ ПЈЕР“

На Окружном такмичењу ,,Мали Пјер“, ученици наше школе постигли су одличне резултате и пласирали се на републички ниво такмичења:  ПРВО МЕСТО Нађа Книфиц 3-1   ДРУГО МЕСТО Ања Лукић 7-4 Петар Ковачевић 8-3 Неда Стевановић 8-4   Честитамо нашим уметницима и њиховим наставницима и желимо им пуно успеха у даљем такмичењу!

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ БИОЛОГИЈЕ

На Окружном такмичењу из биологије наши ученици петог разреда су остварили следеће резултате:   Дробњаковић Лука – 2. место Јовановић Јана – 3. место   Честитамо нашим ученицима и њиховој наставници Александри Поповић на оствареном успеху!

ДАН ПЛАНЕТЕ ЗЕМЉЕ – 22. АПРИЛ

Наши ученици су у дворишту школе засадили три саднице црног бора и три саднице црвеног багрема. Том приликом указано им је на значај пошумљавања за живот и здравље на планети. Саднице је школи обезбедио Град Ужице.

ПРВО МЕСТО НА ОКРУЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ ИЗ ГЕОГРАФИЈЕ!

Наша ученица осмог разреда, Ања Јовичић, освојила је 1. место на Окружном такмичењу из географије и пласирала се на републички ниво такмичења. Честитамо Ањи и наставници Сањи Јовановић!

ИЗАБРАНИ УЏБЕНИЦИ ЗА ШКОЛСКУ 2023/2024. ГОДИНУ

УЏБЕНИЦИ НА РАДОСТ УЧЕНИКА

СПИСАК ИЗАБРАНИХ УЏБЕНИКА ЗА ШКОЛСКУ 2023/2024.ГОДИНУ  

ПРОЛЕЋНИ РАСПУСТ

Према Календару образовно-васпитног рада за основну школу школске 2022/2023. године, пролећни распуст за ученике почиње у понедељак, 10. априла, а завршава се у уторак, 18. априла 2023. године. Настава почиње у среду, 19. априла 2023. године, према устаљеном распореду часова и смена – парна смена пре подне, непарна смена после подне. Свим ученицима желимо срећне […]

ПРВО МЕСТО НА ТАКМИЧЕЊУ РЕЦИТАТОРА ПОЕЗИЈЕ НА РУСКОМ ЈЕЗИКУ

На Међународном конкурсу рецитатора, одржаном у Руском дому, наша ученица седмог разреда, Софија Арсенијевић, освојила је прво место у категорији ученика којима је руски језик други матерњи језик, са стиховима Михаила Љермонтова „Бородино“. Честитамо!

Пласман на републичко такмичење из историје

ПРВО МЕСТО НА ОКРУЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ ИЗ ИСТОРИЈЕ На Окружном такмичењу из историје, одржаном данас, наша ученица седмог разреда, Анђела Буквић, освојила је 1. место и пласирала се на републички ниво такмичења. Честитамо Анђели и наставници Весни Лучић на оствареном успеху!