ОБАВЕШТЕЊЕ

У складу са стручним упутством за организацију образовно-васпитног рада у основној школи за школску 2021/2022. годину, Тим за праћење и координисање примене превентивних мера у раду школа, на састанку одржаном 18.2.2022. године, донео је следећу одлуку:

  1. Све основне школе у Републици Србији примениће од понедељка, 21.2.2022. године први модел организације образовно-васпитног рада – непосредно остваривање образовно-васпитног рада.

Настава ће се реализовати према раније утврђеном распореду часова и звоњења. Смене се мењају на седмичном нивоу. Час траје 45 минута.

Непосредна настава у матичној школи за ученике првог циклуса почиње поподневном сменом, а за ученике другог циклуса преподневном сменом.

Непосредна настава у ИО Турица за предшколце и ученике првог и другог разреда почиње поподневном сменом, а за ученике трећег и четвртог разреда преподневном сменом.

Непосредна настава у ИО Волујац почиње преподневном сменом.

*Обавезна је употреба заштитиних маски за све запослене, ученике и трећа лица, све време боравка у школи – од момента уласка у школско двориште до напуштања школског дворишта.

Директор школе

Станимирка Смиљанић Раонић