Дечија недеља- Велико срце деце Србије

ПРВА НАГРАДА НА ЛИКОВНОМ КОНКУРСУ У ОКВИРУ ИЗЛОЖБЕ ,,ХОБИЈЕМ ПО СВЕТУ“
Поносни смо на нашу ученицу Алису Митровић, одељење 7-4, која је освојила прву награду на ликовном конкурсу на тему: ,,Како замишљам Малог принца“. Алиси је награда уручена на изложби ,,Хобијем по свету“, одржаној у галерији Јокановића куће, поводом обележавања Дана града Ужица и Дечије недеље. Изложбу су посетили и наши ученици одељења 3-2 и ученици обогаћеног једносменског рада.

Дечију недељу обележили су предшколци ИО Турица.

У оквиру Дечије недеље ученици првог разреда матичне школе су цртали на тему ,,Велико срце деце Србије“. Њихови радови сада красе хол школе.

Прваци су на часу физичког и здравственог васпитања, на свој начин, спортским играма у позитивној атмосфери, обележили Дечју недељу.

Ученици oдељења 1-5, ИО Турица, обележили су Дечију недељу дарујући међусобно симболичне поклоне и тако показали своје велико срце.

 

ученици I6 одељења ИО Турица, организовали су „Весело даривање“. На основу извученог броја, сваки ученик је постао срећан добитник. У пакетићима су били слаткиши. На часу ликовне културе су подарили једни другима цртеже изненађења.

Велико срце деце ИО Волујац

У оквиру Дечије недеље, ученици III2 су угостили припремно предшколску групу из вртића „Бамби“. Заједно су певали, цртали и писали на тему „Шта значи кад неко има велико срце“.

 

Обележавање Дечије недеље у одељењима II4 и IV4, ИО Турица

У оквиру Дечије недеље, ученици трећег разреда су посетили ученике првог разреда и уручили им беџеве добродошлице.

Поводом обележавања Дечије недеље ученици 4. разреда матичне школе направили су на школском игралишту велико срце.

Ученици продуженог боравка у оквиру Дечије недеље обилазили су знаменитости нашег града, уживали у дружењу и шетњи до ,,срца нашег града“.

Поводом Дечије недеље ученици обогаћеног једносменског рада обрадовали су ученике и запослене у школи шареним лепезама са порукама о важности доброте, толеранције, ненасилног понашања, као и ширењу љубави и радости.
Такође, на часу грађанског васпитања ученици 6. разреда осмислили су лепе поруке пријатељства, доброте, подршке и љубави. Дружили су се и разменили поруке са ученицима обогаћеног једносменског рада.