Архива -новембар, 2018

ЈЕДНО НАМ ЈЕ ЗАЈЕДНИЧКО – СВИ СМО РАЗЛИЧИТИ

Ученички парламент изложио је у холу школе паное и постере на тему ТОЛЕРАНЦИЈА. Изложени радови су резултат ученичких активности са часова грађанског васпитања, ликовне културе, географије и састанка Ученичког парламента.

ОБАВЕШТЕЊЕ – Радна субота

  ОБАВЕШТАВАМО ВАС ДА ЋЕ СУБОТА 1. ДЕЦЕМБАР 2018. БИТИ НАСТАВНИ ДАН, А ЧАСОВИ ЋЕ СЕ РЕАЛИЗОВАТИ ПО РАСПОРЕДУ ОД ПОНЕДЕЉКА. НАСТАВУ У СУБОТУ РЕАЛИЗУЈЕМО ИЗ РАЗЛОГА КАКО БИ УЧЕНИЦИМА ПОНЕДЕЉАК 31.12. 2018. БИО НЕРАДАН. Директор Станимирка Смиљанић-Раонић

„Нацртај, обоји и освоји! “ – наградни конкурс Форма идеале

Честитке нашим ученицима Јанку Грујић и Дуњи Радојичић (на слици доле), Сари Тарабић и Николи Синђић (на слици горе ), на освојеним наградама на ликовном конкурсу „Нацртај, обоји и освоји“ који је организовала Форма идеале.

Чланак у Просветном прегледу

У Просветном прегледу објављен је чланак о јавном часу у нашој школи „Сто година од завршетка Првог светског рата“.  

„Превенција наркоманије“- трибина

Данас је наша школа била домаћин трибине за наставнике биологије и стручне сараднике „Превенција наркоманије“. Трибину је реализовао Тим за превенцију наркоманије у школама за Златиборски округ у сарадњи са Школском управом Ужице.

„Превенција наркоманије у школама“ – трибина за ученике

Данас је у нашој школи организована трибина за ученике седмог разреда „Превенција наркоманије у школама“. Трибину је реализовао Тим за превенцију наркоманије у школама за Златиборски округ.

Недеља школског спорта

Недеља школског спорта

„Сачувајмо леп осмех“

  Данас је у школи оджано предавање службе поливалентне патронаже Дома здравља за ученике трећег разреда на тему „Сачувајмо леп осмех“.

Јавни час

Јавни час у припремно предшколској групи у ИО Турица „Тихо, тихо пада лист за листом жут…“

„Чистоћа је пола здравља“

Предавање за ученике првог разреда „Чистоћа је пола здравља“

ТУРНИР У КОШАРЦИ

Данас су наши ђаци учествовали на турниру основних школа поводом отварања кошаркашких терена на плажи.

Дан школе – добро дошли

„Дан примирја у I светском рату “ – Државни празник

  ПРЕМА ЗАКОНУ О ДРЖАВНИМ И ДРУГИМ ПРАЗНИЦИМА,          ОВЕ  ШКОЛСКЕ  ГОДИНЕ  НАСТАВА СЕ НЕЋЕ  ИЗВОДИТИ  У:   П Е Т А К  9.11.  И  П О Н Е Д Е Љ А К  12.11.2018.   (ДРЖАВНИ ПРАЗНИК – *ДАНА ПРИМИРЈА У ПРВОМ СВЕТСКОМ РАТУ*) НАСТАВА ПОЧИЊЕ У УТОРАК  13. НОВЕМБРА 2018. год. ПРЕМА  УСТАЉЕНОМ  […]

„Болести прљавих руку“ и „Правилна исхрана“

"Болести прљавих руку" и "Правилна исхрана"

Данас је у нашој школи одржано предавање Поливалентне патронажне службе Дома здравља за ученике другог и четвртог разреда („Болести прљавих руку“ и „Правилна исхрана“)

Четрвтаци лакше у пети разред

  Организовање часова предметне наставе код ученика четвртог разреда ради упознавања ученика са предметним наставницима који ће реализовати наставу у петом разреду.  

Јавни час „Сто година од завршетка Првог светског рата“

"Сто година од завршетка Првог светског рата"

Вечерас је у препуној библиотеци одржан јавни час „Сто година од завршетка Првог светског рата“ . Хвала свим учесницима, а и публици.