Архива -октобар, 2023

Сведочанство о доброти

У понедељак, 9.10.2023. облежен је Национални дан давања. Српски филантропски форум у сарадњи са Министарством просвете, на Национални дан давања одао је признање изузетним делима 20 основних школа у Србији, које су се показале и доказале својом посвећеношћу неговању другарства, толеранције, бриге о ближњима и хуманости. Министарка просвете проф. др Славица Ђукић Дејановић рекла је […]

ДРУГО МЕСТО НА ВАТРОГАСНИМ ИГРАМА БЕЗ ГРАНИЦА

Ученици наше школе, 3. и 7. разреда, учествовали су на Ватрогасним играма без граница, одржаним данас у организацији Добровољног ватрогасног друштва Ужице. Екипа наше школе -ученици 7. разреда освојили су 2. место! Честитамо свим ученицима на учешћу а седмацима на оствареном успеху!

ЈЕСЕЊИ КРОС „ТРКА ЗА СРЕЋНИЈЕ ДЕТИЊСТВО“

Поносни смо на наше ученике и њихов успех! I разред – Павле Ђокић 2. место III разред – Ђорђе Стевановић 1. место IV разред – Ђорђе Вирић 2. место VI разред – Калина Ристановић 3. место, Михаило Јакшић 2. место Честитамо!

Дечија недеља- Велико срце деце Србије

ПРВА НАГРАДА НА ЛИКОВНОМ КОНКУРСУ У ОКВИРУ ИЗЛОЖБЕ ,,ХОБИЈЕМ ПО СВЕТУ“ Поносни смо на нашу ученицу Алису Митровић, одељење 7-4, која је освојила прву награду на ликовном конкурсу на тему: ,,Како замишљам Малог принца“. Алиси је награда уручена на изложби ,,Хобијем по свету“, одржаној у галерији Јокановића куће, поводом обележавања Дана града Ужица и Дечије […]

Ужички фестивал ходања

Директорка школе Станимирка Смиљанић Раонић добила је захвалницу Града Ужица и Удружења спортске рекреације “Спорт за све” за допринос организацији и развоју манифестације ,,Ужички фестивал ходања“.